Všechno je dobré /
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia. To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.
Hlavní autor: | Synková, Hana, 1960- |
---|---|
Další autoři: | Delevová, Inka, 1948- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Triton,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia. To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU. |
---|---|
Popis jednotky: |
Vydal Stanislav Juhaňák |
Fyzický popis: |
390 s. : čb. il. ; 20 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii, odkazy na webové stránky a rejstříky |
ISBN: |
978-80-7387-644-9 : |