Všechno je dobré /

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia. To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.

Hlavní autor: Synková, Hana, 1960-
Další autoři: Delevová, Inka, 1948-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Triton, 2013
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia. To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.
Popis jednotky: Vydal Stanislav Juhaňák
Fyzický popis: 390 s. : čb. il. ; 20 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii, odkazy na webové stránky a rejstříky
ISBN: 978-80-7387-644-9 :