Kuchařka pro tělo i duši. 2. /
O tom, že se dá vařit zdravě a přesto chutně, můžeme pochybovat jen do chvíle, než ochutnáte cokoliv z kuchyně Jany Janouškové. Kniha nabízí hlubší pohled jak přistupovat ke stravě a čím vším můžeme své jídlo obohatit.
Hlavní autor: | Janoušková, Jana, 1963- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Liberec :
Erika,
2012
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělé oddělení
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
323200424599 | 424599 | KY 641.56 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |