Kuchařka pro tělo i duši. 2. /

O tom, že se dá vařit zdravě a přesto chutně, můžeme pochybovat jen do chvíle, než ochutnáte cokoliv z kuchyně Jany Janouškové. Kniha nabízí hlubší pohled jak přistupovat ke stravě a čím vším můžeme své jídlo obohatit.

Hlavní autor: Janoušková, Jana, 1963-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Liberec : Erika, 2012
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
323200424599 424599 KY 641.56 (neuvedeno) Dostupné 1x