Encyklopedie léčivých potravin /

Autor v knize přináší mnoho nových informací o nejrůznějších druzích ovoce, zeleniny, obilninách, luštěninách a ořeších. Graficky přehlednou a logicky členěnou formou seznamuje čtenáře s tím, jaké zdraví prospěšné látky se skrývají v mikroskopické struktuře potravin a jak se jich dá využít při léčbě...

Celý popis

Hlavní autor: Pamplona Roger, Jorge D.
Další autoři: Vyhnánková, Klára, Němcová, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Advent, 2005
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Život a zdraví
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
323200419406 419406 KY 613 (neuvedeno) Dostupné