Encyklopedie léčivých potravin /
Autor v knize přináší mnoho nových informací o nejrůznějších druzích ovoce, zeleniny, obilninách, luštěninách a ořeších. Graficky přehlednou a logicky členěnou formou seznamuje čtenáře s tím, jaké zdraví prospěšné látky se skrývají v mikroskopické struktuře potravin a jak se jich dá využít při léčbě...
Hlavní autor: | Pamplona Roger, Jorge D. |
---|---|
Další autoři: | Vyhnánková, Klára, Němcová, Alena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Advent,
2005
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Život a zdraví
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělé oddělení
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
323200419406 | 419406 | KY 613 | (neuvedeno) | Dostupné |