Cukrářská technologie /

Hlavní autor: Půlpánová, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Hradec Králové : R plus, 2013
Vydání: 3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus)
Témata:
Konspekt: 663
37.016
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01482cam a2200409 a 4500
001 98713
003 CZ PrSKC
005 20200909075120.0
007 ta
008 130516s2013 xr d p 000 0 cze d
999 |c 98713  |d 98713 
020 |a 9788090409316  |q (váz.) :  |c Kč 395,00 
040 |a OSA001  |b cze  |d BOA001  |e RDA 
044 |a xr 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |9 22 
080 |a 663.916  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (075.3)  |2 MRF 
100 1 |a Půlpánová, Alena  |7 jx20050531028  |4 aut  |9 4483 
245 1 0 |a Cukrářská technologie /  |c Alena Půlpánová 
250 |a 3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus) 
264 1 |a Hradec Králové :  |b R plus,  |c 2013 
300 |a 286 s. ;  |c 28 cm 
336 |2 rdacontent  |a text  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a bez média  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a svazek  |b nc 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a cukrářství  |7 ph114272  |9 4484 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |9 4485 
650 0 9 |a confectionery  |9 4486 
650 0 9 |a food technology  |9 4487 
655 7 |a učebnice středních škol  |7 fd133771  |9 1726 
655 9 |a textbooks (secondary)  |9 1727 
910 |a HOG504 
942 |c KN  |6 _ 
993 |0 0  |1 323205090174  |4 0  |6 KY_641  |7 0  |9 131771  |a 268.60  |b 0  |c 650667  |d 2020-09-09  |e 1  |f DOSP  |g KY 641  |i Pavel Dobrovský  |l DOSP  |m 2  |p 57/2020  |r 2022-09-02  |s 2022-05-17  |t 5  |w 2020-09-09  |x 57/2020  |y KN