Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme /

Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru. V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla,...

Celý popis

Hlavní autor: Ferrarová, Eva, 1953-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : Edika, 2021
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 39
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
32320613563 652280
55/2021
KY 641 (neuvedeno) Dostupné