Co byste měli vědět o výrobě potravin?. technologie potravin /
Monografie obsahuje souhrnný přehled tradičních potravinářských technologií. Je určena studentům potravinářského a příbuzného zaměření i odborné a laické veřejnosti jako zdroj základních informací.
Hlavní autor: | Kadlec, Pavel, 1940- |
---|---|
Další autoři: | Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013 |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Ostrava :
KEY Publishing,
2009
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Monografie
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělé oddělení
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
323200429791 | 429791 | KY 663/664 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |