Co byste měli vědět o výrobě potravin?. technologie potravin /

Monografie obsahuje souhrnný přehled tradičních potravinářských technologií. Je určena studentům potravinářského a příbuzného zaměření i odborné a laické veřejnosti jako zdroj základních informací.

Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940-
Další autoři: Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Ostrava : KEY Publishing, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Monografie
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
323200429791 429791 KY 663/664 (neuvedeno) Dostupné 1x