Co byste měli vědět o výrobě potravin?. technologie potravin /

Monografie obsahuje souhrnný přehled tradičních potravinářských technologií. Je určena studentům potravinářského a příbuzného zaměření i odborné a laické veřejnosti jako zdroj základních informací.

Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940-
Další autoři: Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Ostrava : KEY Publishing, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Monografie
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Monografie obsahuje souhrnný přehled tradičních potravinářských technologií. Je určena studentům potravinářského a příbuzného zaměření i odborné a laické veřejnosti jako zdroj základních informací.
Fyzický popis: 536 s. : il. ; 23 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7418-060-6