Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí /
by: Grimm, Hans-Ulrich
Published: (2017)
Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /
Saved in:
Other Authors: | Čížková, Helena |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Ostrava :
KEY Publishing,
2011
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí /
by: Grimm, Hans-Ulrich
Published: (2017) -
Podvody na talíři : jak nás obelhávají potravinářské koncerny /
by: Bode, Thilo, 1947-
Published: (2014) -
Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín /
by: Uhrová, Helena
Published: (2009) -
U kávy o kávě a kávovinách /
by: Augustín, Jozef, 1940-
Published: (2016) -
Výroba destilátů z vlastního ovoce /
by: Škopek, Josef
Published: (2003)